intranet associats | Mail | Home
Associació de Distribuidors de Gasoil de Catalunya Associació de Distribuidors de Gasoil de Catalunya
 
Accés Associats
Per accedir a informació exclusiva dels socis de l'ADGC, omple el nom d'usuari i la contrasenya
Usuari
Pasword

Associació de Distribuidors de Gasoil de Catalunya
 

L’Associació de Distribuidors de Gasoil de Catalunya va néixer, l’any 1993, fruit de la inquietud de diversos empresaris del sector, davant la ràpida evolució que encarava el sector, com a conseqüència de la plena liberalització del mercat de la distribució de gasoils.

Durant els primers anys, la nostre Associació esdevingué la impulsora del naixement de la majoria d’associacions autonòmiques del sector de la distribució de gasoil a l’Estat espanyol, alhora que defensava els interessos i els drets dels empresaris catalans del sector que varen apostar, tot i les dificultats sorgides, pel nou mercat sorgit de la desaparició de l’antic monopoli.

Un cop vençudes les primeres dificultats, la nostra Associació va poder encarar les tasques pròpies d’un sector plenament liberalitzat i normalitzat.

Actualment la nostra Associació està integrada per més de 130 empreses, capdavanteres pel que fa a la liberalització del mercat de la distribució energètica, i que representen el 90% dels distribuïdors de gasoil de Catalunya. La tasca principal d’aquestes empreses és el subministrament de gasoil a les empreses i llars catalanes, així com també l’assessorament i proveïment de tots els productes derivats d’aquesta activitat.

 

Associació de Distribuidors de Gasoil de Catalunya

Treballem pel desenvolupament professional del nostre sector, i vetllem pels interessos de les empreses associades davant dels molts diversos àmbits de l’Administració que ens afecten: política energètica, política d’impostos especials, seguretat industrial, medi ambient, transport, o protecció del consumidor, entre d’altres. Sempre amb el diàleg com a premissa.

La nostra voluntat és també establir ponts de diàleg i de col·laboració amb els nostres proveïdors, representats principalment pels operadors de productes petrolífers, les empreses proveïdores de vehicles i equipaments tècnics, empreses consultores en el sector dels hidrocarburs i entitats financeres.

L’amplia representativitat que ens atorga el gran nombre d’associats, ens valida com a interlocutors imprescindibles del nostre sector, i ens dona la força necessària per a continuar enfortint i augmentant els lligams establerts amb l’Administració i els nostres proveïdors.

 

Associació de Distribuidors de Gasoil de Catalunya

PRESIDENT
JORDI FONTCUBERTA TREPAT

VICEPRESIDENT
PERE CASELLAS TREBOL

SECRETARI
RAMON ISANT SALA

TRESSORER
JORDI GIRALT FORNER

PERE AMAT ROQUETA
JOAN BESORA CABRE
PEPITA LARGO ORTEU
LAIA OLIVER PONCE
JOAN LLUÍS SANCHEZ MUÑOZ
ELOI VILA CULLERES

 

 
Associació de Distribuidors de Gasoil de Catalunya

Descarrega els estatuts de l'Associació:

Estatuts
 
ADGC - Associació de Distribuïdors de Gasoil de Catalunya